Close
Bolderweg 2, 1332 AT Almere                                             Wij zijn op het MAC3Park bij ingang B16 gesitueerd.
Maandag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur                 Zaterdag 11.00-16.00 uur                                 Telefonisch bereikbaar:                                                   Maandag t/m zondag 8.30- 20.30 uur

Aanbod

Ons aanbod bestaat uit drie productcategorieën. Dit zijn bad/douche hulpmiddelen, toilet hulpmiddelen en handgrepen voor bad en douche. Om een idee te krijgen van ons douche hulpmiddelen aanbod, hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet:

  • – Badliften
  • – Toilet/Douche rolstoelen
  • – Opklapbare douchestoelen
  • – Wandbeugels
  • – Badplanken
  • – Douchekrukken

Dit zijn de producten die onder andere te bestellen zijn. Bent u nieuwsgierig geworden en wil u de douche hulpmiddelen eens komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Almere. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. En op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Wandbeugels

Qua douche hulpmiddelen beschikken wij over veel verschillende wandbeugels. Deze beugels kunnen u extra steun en houvast geven terwijl u staat of overeind komt. Dit douche hulpmiddel staat bekend om een goede grip, elegant design en eenvoudige reiniging. De beugels zijn gemaakt van roestvrij staal, hierdoor zijn ze erg duurzaam. Daarnaast zijn de wandbeugels ook makkelijk te bevestigen. Bij de levering zit ook direct het bevestigingsmateriaal. Wilt u direct meer informatie over deze douche hulpmiddelen? Klik dan hier.

Douche hulpmiddelen: De Zorgoutlet!

Voor douche hulpmiddelen is De Zorgoutlet uw ideale partner. Wij beschikken over een eigen servicedienst en staan bekend om onze snelle leveringen. Vanaf €50 wordt uw bestelling gratis verzonden. U heeft altijd 14 dagen bedenktermijn en kunt daarnaast ook altijd advies krijgen van onze specialisten. Zowel telefonisch via: 036-5258741, als in de showroom. Bovendien zijn wij ook per mail bereikbaar via: info@dezorgoutlet.nl.

Call Now ButtonBel ons 036-525 87 41