Close
Bolderweg 2, 1332 AT Almere                                             Wij zijn op het MAC3Park bij ingang B16 gesitueerd.
Maandag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur                 Zaterdag 11.00-16.00 uur                                 Telefonisch bereikbaar:                                                   Maandag t/m zondag 8.30- 20.30 uur

Het ideale zorghulpmiddel

Een rolstoel is het ideale hulpmiddel voor mensen die niet meer goed ter been zijn. Met een rolstoel zorgt u ervoor dat u toch weer mobiel bent en bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen kunt doen. Een belangrijk voordeel van een gebruikte rolstoel is het prijskaartje. Heeft u maar voor een korte tijd een rolstoel nodig? Dan begrijpt De Zorgoutlet goed dat u niet te veel aan een rolstoel wilt besteden.

Gemak van een rolstoel

In ons assortiment vindt u verschillende soorten gebruikte rolstoelen. Gaat u bijvoorbeeld voor het gemak van een elektrische rolstoel? Of bent u juist op zoek naar een lichtgewicht rolstoel? Daarnaast vindt u ook de standaard rolstoelen terug bij De Zorgoutlet. Verder beschikken wij over rolstoel accessoires waarmee u uw rolstoel iets extra’s kunt geven.

Meer dan gebruikte rolstoelen

Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte rolstoel die voldoet aan uw wensen. Wilt u onze rolstoelen eerst in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom aan de Bolderweg 2 in Almere. De Zorgoutlet heeft jarenlange ervaring in de zorg en kan u goed adviseren over de gebruikte rolstoelen. Naast rolstoelen hebben wij u nog veel meer te bieden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor comfortabele scootmobielen en hoog laag bedden.

De Zorgoutlet: het adres voor zorghulpmiddelen

Heeft u nog vragen over een gebruikte rolstoel? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 036-525 87 41 of een mail sturen naar info@dezorgoutlet.nl. Wij helpen u graag verder met het vinden van een gebruikte rolstoel.

Call Now ButtonBel ons 036-525 87 41