Close
Bolderweg 2, 1332 AT Almere                                             Wij zijn op het MAC3Park bij ingang B16 gesitueerd.
Maandag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur                 Zaterdag 11.00-16.00 uur                                 Telefonisch bereikbaar:                                                   Maandag t/m zondag 8.30- 20.30 uur

Looprek kopen

U kunt via deze website allerlei zorghulpmiddelen aanschaffen, zoals bijvoorbeeld een looprek. Wij verkopen zowel nieuwe producten als ‘occasions’. Bij ons blijft het niet alleen bij de verkoop van producten. Wij kunnen u te allen tijde helpen, bijvoorbeeld bij de reparatie of onderhoud van een looprek of een ander zorghulpmiddel.

Een aanbod van diverse looprekken

U kunt een aanbod van diverse looprekken bij ons vinden. Wij verkopen lichtgewicht looprekken, zodat u zich eenvoudig kunt verplaatsen met behulp van het looprek. Veel mensen schaffen een looprek aan na een valincident. Met behulp van een looprek kunt u in uw eigen tempo weer voorzichtig de eerste stappen maken. Ook raden wij u aan een looprek te kopen wanneer u niet meer zo mobiel bent, maar toch zelfstandig wilt blijven.

Eigenschappen van een looprek

Een looprek moet ervoor zorgen dat u mobiel blijft. Daarom beschikken de looprekken in ons assortiment over een aantal eigenschappen. Allereerst zijn het lichtgewicht looprekken, waardoor u zich makkelijk kunt verplaatsen. Zonder inspanning. De handvatten van het looprek zijn eenvoudig in te stellen qua hoogte. Ook aan een toiletbezoek is gedacht. Zo zijn onze looprekken over het toilet heen te plaatsen.

Voor extra veiligheid zijn de doppen aan de onderkant van het looprek voorzien van een anti-slip laag. Wilt u uw looprek vervoeren met bijvoorbeeld een auto? Dit kan eenvoudig! Via een makkelijk te bedienen drukkop kunt u uw looprek snel en eenvoudig opvouwen.

Vragen over het kopen van een looprek?

Heeft u vragen over de aanschaf van een looprek? U kunt uw vragen telefonisch stellen via telefoonnummer: 036-525 87 41. Wij zijn van maandag tot en met zondag telefonisch bereikbaar van 09.30 uur tot 21.00 uur! Ook kunt u ons een e-mail sturen, richt uw e-mail aan info@dezorgoutlet.nl

Call Now ButtonBel ons 036-525 87 41