Close
Bolderweg 2, 1332 AT Almere                                             Wij zijn op het MAC3Park bij ingang B16 gesitueerd.
Maandag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur                 Zaterdag 11.00-16.00 uur                                 Telefonisch bereikbaar:                                                   Maandag t/m zondag 8.30- 20.30 uur

Rollator online bestellen of langskomen in de showroom

Wij begrijpen het als u de rollator eerst rustig wil bekijken en wil uitproberen. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom in Almere. Hier staan alle rollators op een rij en kunt u een keuze maken. Onze showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. En op zaterdag bent u welkom van 11:00 uur tot 16:00 uur. Weet u al wat u wil en besteld u liever direct online? Dit is ook mogelijk. Bekijk het assortiment aan rollators op de website en maak uw keuze!

Lichtgewicht rollators welke ideaal zijn in gebruik!

De Zorgoutlet beschikt over verschillende soorten rollators. In ons assortiment zijn ook de zogenoemde lichtgewicht rollators te vinden. Deze rollators zijn lichter dan 8 kg en dus makkelijk in gebruik voor ouderen die niet meer over veel kracht beschikken in hun armen. Voor het frame is hierbij gebruik gemaakt van speciaal aluminium. Ook beschikken deze rollators over slanke wielen en zijn hierdoor beter te bedienen. Door het lage gewicht is de rollator ook makkelijk te vervoeren in de auto.

Rollator kopen? Kies voor de Zorgoutlet!

Een rollator koop je bij De Zorgoutlet. Kies bijvoorbeeld voor onze Rollator Road van het merk Drive. Dit is een robuuste en stabiele rollator voor zowel binnen- als buitengebruik. Hij is eenvoudig opvouwbaar en de handgrepen zijn traploos instelbaar. Bekijk ook onze andere rollators op de website. Wilt u ons vrijblijvend een paar vragen stellen over een bepaald product? Dit is geen enkel probleem. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 036 – 525 87 41. U mag ons ook mailen via: info@dezorgoutlet.nl.

Call Now ButtonBel ons 036-525 87 41