Close
Bolderweg 2, 1332 AT Almere                                             Wij zijn op het MAC3Park bij ingang B16 gesitueerd.
Maandag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur                 Zaterdag 11.00-16.00 uur                                 Telefonisch bereikbaar:                                                   Maandag t/m zondag 8.30- 20.30 uur

Stabieler en sneller voortbewegen met een wandelstok

De Zorgoutlet beschikt over een webshop met verschillende soorten wandelstokken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten wandelstok met een eigen ontwerp. Door het hoogwaardige materiaal is dit niet alleen een hulpmiddel maar zelfs een accessoire. De belasting gaat tot wel 113 kg, genoeg voor ieders formaat. Kiest u liever voor een aluminium wandelstok? Deze zijn ook beschikbaar bij De Zorgoutlet. Alle wandelstokken beschikken over aparte handgrepen. Ontdek in onze showroom in Almere welke handgreep u het prettigst vindt! Wij geven graag advies en kunnen zo nodig uw zorghulpmiddel aanpassen aan uw wensen.

Tijdelijke ondersteuning gezocht? Kies voor krukken!

Bent u geblesseerd geraakt tijdens het sporten of heeft u een ander ongelukje gehad? Dan is het handig om tijdelijk krukken aan te schaffen. Onze wandelstokken en krukken kunnen ook snel bij u geleverd worden! Neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Zo bent u snel weer ter been. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 036-525 87 41. U mag ons ook altijd een mail sturen naar: info@dezorgoutlet.nl. Wij voegen regelmatig nieuwe wandelstokken en krukken toe aan onze website. Hou de website dus goed in de gaten!

Wandelstokken en krukken te koop bij De Zorgoutlet!

Koop nu snel uw nieuwe wandelstok of krukken bij De Zorgoutlet. Wij beschikken over een grote showroom in Almere. Hier kunt u rustig alle producten vergelijken. Via de website kunt u veilig betalen, onder andere via iDeal. Bent u niet in de gelegenheid om uw zorghulpmiddel zelf op te komen halen? Profiteer van onze servicedienst. In overleg komen wij uw nieuwe product afleveren op het moment dat het u uitkomt. Zo beschikt u snel over uw nieuwe wandelstok of krukken!

Call Now ButtonBel ons 036-525 87 41